dimarts, 17 de març de 2015

Violant Garriga: exemple humanista

El passat divendres 13 de Març, va venir a parlar-nos sobre la seva experiència com a estudiant i al món laboral l'ex-alumna de l'Institut Vidreres, la Violant Garriga.
Des de sempre havia tingut molt clar que volia fer el batxillerat humanístic. Quan va sortir de l'institut va entrar a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a cursar el grau de Traducció i Interpretació, estudiant les llengües: anglès i francès. Mentre feia aquest grau va fer algunes estades a l'estranger, com per exemple un Erasmus a França. També va estar un any a una universitat de Washington DC (EE.UU.), amb les beques Riera Gubau.
Quan va acabar el grau, no sabia si esperar-se un any, ja que els quatre passats havia estat estudiant i treballant a l'hora i li havia resultat bastant estressant i cansat. Però, finalment, va decidir-se per fer el màster de formació del professorat a la Universitat de Barcelona. Actualment està fent pràctiques a un institut de Lloret mentre ho compagina treballant a una acadèmia d'anglès.

Personalment penso que és tenir sort tenir-ho tot tant clar des d'un principi, saber el què vols fer i cap on anar. Amb una cosa que em vaig quedar va ser que, quan s'aprèn més, és participant als Erasmus i, podriem dir, en general, viatjant. Aquesta si que és una de les coses que tinc més clares, mentre estigui fent la carrera aprofitar totes les oportunitats que se m'ofereixin. També penso que està molt bé això de compaginar treball i estudis, diria que és una cosa una mica difícil d'aconseguir, però també espero poder-ho fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada