dilluns, 12 de gener de 2015

Charlie Hebdo

El que va pasdar al Charlie Hebdo és un atac terrorista que dona moltes coses en les que pensar. Jo crec que et fa plantejar la manera de fer les coses de les persones, si aquestes es preocupen pel que implicaran els seus actes després.

No crec que estigui bé per part del diari insistir tant en burlar-se de Mahoma representant-lo, ja que és una cosa que no es vol que es faci. Per una altra banda, crec que els gihadistes (no dic musulmans, ja que aquí, en realitat, no estaríem parlant de la religió en si, sinó de dues o tres persones que hi creuen), ho han portat totalment a l'extrem. Aquest diari en el seu moment també es va burlar  d'altres religions com la catòlica o la jueva, i es que no passa res per riure's d'un mateix. I, en aquests casos, cap catòlic, ni jueu, ni de la religió que sigui, ha anat amb armes a matar als dibuixants i/o redactors del diari. Són gent que no entenen el terme "llibertat d'expressió", cosa que crec que s'ha de respectar davant de tot i que, si molesta, es pot solucionar parlant. I es que no se m'ocorre res més que dir que són gent de ment totalment tancada i que, com ells mateixos ja han dit, s'avorrien amb la seva vida, no sabien què fer, i el primer que se'ls hi va passar pel cap va ser anar a matar-los. Però definitivament no van pensar en tot el que implicava això, és més, estan fent agafar mala fama a tot allò que ells "defensaven" i mala fama a totes les persones que comparteixen aquesta religó. Fa plantejar com estem tractant l'integració dels immigrants al món occidental i si hauriem de canviar el sistema, ja que aquests gihadistes eren francesos, havien crescut al país.

Ara el que s'hauria de fer és controlar més a qui es deixa entrar depenent quin sigui el seu orígen per així tornar a evitar confixtes com aquests i sentir solidaritat per a tots els musulmans als quan els ha pogut perjudicar l'ocorregut i comprendre que, perquè aquests terroristes fóssin i defensessin aquesta religió, no tots ho han de ser.

1 comentari: